[Botan-devel] "PRNG not seeded" error when laptop heats up

Z. S. O. tiredashell at gmail.com
Mon Jun 22 23:06:09 EDT 2009


It definitely made a difference on my second mac, I haven't seen the error
yet today after applying the patch this afternoon. I'll update in the future
as I run it more if anything changes. Thank you again.

On Mon, Jun 22, 2009 at 8:39 AM, Jack Lloyd <lloyd at randombit.net> wrote:

> On Mon, Jun 22, 2009 at 12:23:49AM -0400, Z. S. O. wrote:
> > I may need to do more testing but after installing Botan on another mac
> > (with the patch applied) I am still getting the "not seeded" error, and
> in
> > fact is happening 100% of the time rather than sometimes. auto_rng.cpp
> has
> > the same sha1 hash listed in the patch (4adc...3f0a) so it's not that I
> > applied it incorrectly. I seem to be the only one perpetually dealing
> with
> > this error so I'm assuming it's something I am doing wrong personally.
> I'll
> > update here if I make any progress in figuring it out.
>
> Could you try the attached patch? I commited it to the tree yesterday
> to help deal with some of these problems, it would be good to know if
> it actually helps or not.
>
> -Jack
>
> _______________________________________________
> botan-devel mailing list
> botan-devel at randombit.net
> http://lists.randombit.net/mailman/listinfo/botan-devel
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.randombit.net/pipermail/botan-devel/attachments/20090622/21c91f8d/attachment.html>


More information about the botan-devel mailing list